Visfest på Forsbacka Wärdshus

Visfest på Forsnacka Wärdshus 6 september 2014

Alla som är intresserade av musik med berättande texter är välkomna till Forsbacka Wärdshus den 6 september. Då arrangerar Lejonkulan Kulturproduktion visfest med lokala och tillresta artister. I centrum står den svenska visan.

Den svenska litterära vistraditionen är världsunik och i högsta grad levande. Den utvecklas och omformas i och med varje ny generation som upptäcker den. Detta firar vi med en helkväll i vismusikens tecken.

Missa inte att anmäla dig på Facebookeventet!

 Artister

 Åke Hillström, Forsbackas egen vispoet och Bellmantolkare. En välkänd och uppskattad veteran i de lokala sammanhangen.

www.akehillstrom.se

 Lars Anders Johansson, poet och vissångare född och uppvuxen i Gävle, men sedan 13 år tillbaka bosatt i Uppsala och Stockholm. Förra året kom hans debutdiktsamling Segelmakaren och i höst kommer hans fjärde fullängdsalbum Ligistliv.

www.larsandersjohansson.se

 Nadice och Maria. Visduon från Göteborg som med gitarr, cello och stämsång gjorde succé på fjolårets visfestival på Fjäderholmarna och i år debuterat med sin första EP.

www.nadiceochmaria.se

Markus Hultcrantz, vissångare och vistolkare bosatt i Göteborg. Har bland annat tonsatt Gustaf Frödings poesi. Skriver egna visor på såväl svenska som engelska.

www.markushultcrantz.se

 Karin Bergström, låtskrivare och visartist, född och uppvuxen i Stockholm. Karin skriver texter på svenska kring ämnena kärlek, relationer, natur, och livets små och stora bekymmer och frågor. Vid sidan av musiken är Karin en stor friluftslivsentusiast och hon hämtar stora delar av sin inspiration från naturen.

http://www.lejonkulankultur.se/karin-bergstrom/

PRAKTISKT

TID: Lördagen den 6 september 2014
PLATS: Forsbacka Wärdshus, Värdshusvägen 22 Forsbacka
PRIS: 200 kronor, köp förköp på www.fosbackawardshus.se

huset3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forsbacka Wärdshus